Tillstånd för evenemang

Helsingborgs stads mål är att evenemang som anordnas ska erbjuda invånarna och besökarna en mångfald av upplevelser som bidrar till att öka liv och engagemang, där stadens offentliga rum blir mötesplatser för en bred allmänhet.

Arrangera evenemang

Information om att arrangera evenemang i Helsingborg.

Du kan också får hjälp av Evenemangsenheten. Evenemangsenhetens uppdrag, utöver egenproducerade evenemang är att utveckla Helsingborg som evenemang- och mötesstad. En del i uppdraget är att finnas till som stöd för externa arrangörer. Med hjälp av en personlig kontaktperson hjälper de till med råd och tips, projektledning och agerar vägvisare inom stadens myndigheter och förvaltningar.

Du behöver tillstånd från polisen

Om du vill använda stadens mark, som privatperson eller som företagare, behöver du ansöka om tillstånd från polisen.  Läs mer om hur du söker polistillstånd.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00