Informationsblad
Vi på miljöförvaltningen har tagit fram informationsblad inom olika sakområden, som kan vara till hjälp för dig som driver ett livsmedelsföretag.
- Faran med rått kött (2019-01-08)
- Faroanalys (2018-12-19)
- Flödesschema (2019-01-08)
- Kebab (2019-01-08)
- Kebab (på arabiska (2019-01-08)
- (2019-01-08) التعامل الآمن والسليم مع لحوم الكباب
- Kosttillskott
- Krav på en livsmedelsanläggning (2019-01-08)
- Livsmedelsverksamhet i hemmet (2019-01-08)
- Material i kontakt med livsmedel (2019-01-08)
- Norovirus (2019-03-14)
- Groddar (2017-10-30)
Dessa informationsblad handlar om livsmedelsinformation och märkning:
-
- Viktigt att tänka på vid information om allergener
- Allergier, intolerans och överkänslighet av mat (2019-01-08)
- Information om livsmedel som inte är färdigförpackade (2019-01-08)
- Fisk (2018-12-20)
- Kött (2019-03-05)
- Redlighet (2019-01-25)
Observera att din kommentar blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra.
Ange din e-postadress för att få återkoppling på din feedback.