Om oss

Helsingborg ska vara det självklara alternativet för människor, företag och talanger som vill utvecklas, besöka eller etablera sig i regionen.

Enheten för Näringsliv och destinationsutveckling marknadsför, säljer och utvecklar Helsingborg som destination.  Vårt mål är att Helsingborg ska vara en fantastisk destination året runt. Hit längtar man tillbaka och man rekommenderar staden till andra.

För att utveckla Helsingborgs attraktivitet jobbar vi i nära samarbete med företag, organisationer, regioner och partners. Det gör vi exempelvis genom marknadsföring av destinationen nationellt och internationellt.

Vi vill även ge mervärde för besökare och merförsäljning till destinationen genom användarvänlig och tillgänglig turistinformation för besökare var de än befinner sig. Det gör vi genom utveckling av behovsanpassad besökarservice och ett digitaliserat personligt värdskap.

Vi som arbetar här har det gemensamma målet att göra Helsingborg till en attraktiv destination. En del av oss är i kontakt med stadens besökare, några arbetar med marknadsföring av Helsingborg, andra med att lyfta och utveckla företagen inom besöksnäringen.

Oavsett vem du är så finns vi här för dig. Välkommen!

Läs mer på visithelsingborg.com.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?