Kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning

Du som har ett mindre eller medelstort företag eller företräder en förening kan få kostnadsfri och oberoende energi- och klimatrådgivning om hur du kan minska din energianvändning.

För att få rådgivning, på telefon eller via besök, ska du vara verksam i Helsingborg, Åstorp, Höganäs, Båstad eller Ängelholm.

Rådgivarna håller också föreläsningar för medarbetare på företag. Föreläsningarna kan till exempel handla om hur man sparar energi på jobbet eller i hemmet. Föreläsningarna kan även vara motiverande och inspirerande utbildningar inom miljö- och klimatområdet. Kontakta energirådgivarna och boka en föreläsning till din arbetsplats. Läs mer om föreläsningarna.

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras till största delen av Energimyndigheten.

Informationsmaterial

På Energi- och klimatrådgivarna i Skånes webbplats hittar du material och rådgivning inom olika kategorier, till exempel uppvärmning, ventilation och elproduktion. Här finns också specifik rådgivning för företag och föreningar.

Kontakta energirådgivarna

Energirådgivarna når du via Helsingborg kontaktcenter, telefon 042-10 50 00 eller genom att skicka din fråga här, så hör vi av oss så snart vi kan.

Så går ett besök till

Vid ett företagsbesök ger vi tips på hur du och ditt företag kan komma igång med ert energiarbete. Vi går även igenom verksamheten och lokalerna, och ger råd om bland annat energieffektivisering och förnybar energiproduktion.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?