Hitta ledig mark

Vi har gjort det enkelt för dig att få en helhetsbild av ledig mark. I denna karttjänst hittar du både stadens och privata lediga markytor som är till försäljning. Här finns även mycket annat för dig som söker alternativ för att etablera din verksamhet i Helsingborg.

Kartan är skapad för dig som är intresserad av att etablera din verksamhet i Helsingborg. På kartan  visas bland annat ledig verksamhetsmark, lediga lokaler och pågående detaljplaner.

Klicka på kartan för att nå kartsystemet och se en större karta. Här hittar du även företag som finns i Helsingborg. Du kan välja vad kartan ska visa i lagerlistan. Du kan också bland annat byta bakgrundskarta, zooma till olika områden och en sträcka eller yta.

Intressentlista

För pågående detaljplaneprojekt finns det möjlighet att ställa sig i stadens intressentlista. När detaljplan har vunnit laga kraft och det är aktuellt med tilldelning av mark blir samtliga på intressentlistan kontaktade. Observera att intressentlistan inte är en kölista och tidpunkten för anmält intresse är inte relevant vid urval av typ av etablering.

Intressentlistan är en offentlig handling och kan komma att lämnas ut om någon begär att få ta del av denna.

För att anmäla sig till intressentlistan vänligen skicka ett mejl till verksamhetsmark@helsingborg.se och ange vilket eller vilka områden ni är intresserad av samt typ av etablering.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?