Hitta ledig mark och lokaler

Vi har gjort det enkelt för dig att få en helhetsbild av ledig mark, lediga lokaler och kontor. I denna karttjänst hittar du både stadens och privata lediga markytor. Här finns även mycket annat för dig som söker alternativ för att etablera din verksamhet i Helsingborg.

Kartan är skapad för dig som är intresserad av att etablera din verksamhet i Helsingborg. På kartan  visas bland annat ledig verksamhetsmark, lediga lokaler och pågående detaljplaner.

Klicka på kartan för att nå kartsystemet och se en större karta. Här hittar du även företag som finns i Helsingborg. Du kan välja vad kartan ska visa i lagerlistan. Du kan också bland annat byta bakgrundskarta, zooma till olika områden och en sträcka eller yta.


karta över Helsingborg

Lediga lokaler

Lediga lokaler ger er möjlighet att söka via privata fastigheter och lokaler. Sök via kartbilden eller i listningen efter storlek och läge.

Lediga lokaler via Objektvision.se.

Vill du hyra ut eller sälja en lokal?

Har du en ledig lokal? Vi erbjuder alla fastighetsägare/förmedlare att kostnadsfritt lägga in sina lediga lokaler i vår samlade databas.

Objektvisions webbplats

Allmän mark

Under allmän mark hittar du svar på frågor som rör hur allmän mark kan användas. Till exempel  hyra torgplats, uppställning av containrar eller byggmaterial, reklam och skyltar med mera.

Läs mer om allmän mark

Fastighetsförvaltningen

Förvaltningen ansvarar för  stadens lokaler och fastigheter. Förvaltningen hyr främst ut till kommunens verksamheter men även till privata företag och entreprenörer.

Läs mer om Fastighetsförvaltningen