Verksamt.se

Verksamt.se är en webbplats för den som vill starta företag, driva företag eller för den som vill utveckla sitt företag vidare. Webbplatsen är resultatet av ett gemensamt arbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Webbplatsen är skapad för att underlätta den process som du som företagare befinner dig i. Ett sätt är att underlätta med information och blanketter som du ska fylla i. Istället för att besöka olika webbplatser för att exempelvis få information gällande registrering av ett företag finns nu allting samlat på verksamt.se

Inspiration och motivation på verksamt.se

På sidan får du inspiration, motivation, får tips om hur du vidareutvecklar ditt företag, information om personalfrågor med mera. Verksamt.se finns också för dig som väljer att avveckla ditt företag, och då med information om vad som är viktigt för dig att tänka på i avvecklingsprocessen.

Mer information på verksamt.se.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00