Näringslivsfrukost

På näringslivsfrukostarna får du information från Helsingborgs stad. Du kan också ta del av intressanta föreläsningar och mingla och knyta nya kontakter. Näringslivsfrukostarna är ett företagsfokuserat samarbete som arrangeras av Helsingborgs stad, Svenskt Näringsliv, Handelskammaren och Företagarna.

Välkommen till vår första HBG-Frukost på 20-talet som äger rum 11 februari klockan 07.30-09.00 på Hotel marina Plaza.  Förutom möjlighet att skapa nya kontakter får vi som vanligt en uppdatering om vad som är på gång i Helsingborg från Peter Danielsson. Följt av en lite annorlunda framtidsspaning med humoristiskt men allvarligt förtecken presenterad av Andreas & Andreas.

Den här morgonen kommer vi att prata om den framtid som till stor del redan är här – eller är den det?  Vi låter våra gästkockar Andreas & Andreas laga en framtidssoppa på tekniska landvinningar som ”löser allt” balanserade med realistiska, analytiska perspektiv.  Soppan serveras med en stor klick humor.

Andreas Gartmyr känner många av oss som ”löparen utan skor”. En av grundarna till Helsingborgs Marathon är också tekniknörd av stora mått och en obotlig framtidsoptimist. Andreas Roth är omvärldsanalytikern på Helsingborgs stad som älskar att studera siffror och samband, trender och mänskliga beteenden för att svara på frågan ”Vart är vi på väg?”   Morgonen avslutas med att koppla framtidsspaningen till vad vi kan göra här och nu? – vem kan göra det och vad betyder det för dig?

Läs mer och anmäl dig.