Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

För dig som är eller vill bli leverantör

Helsingborgs stad vill göra det möjligt för både stora och små företag att delta i upphandlingar. För oss är det viktigt att nyttja de konkurrensmöjligheter som finns och att utveckla marknaden.

Avtalen

Helsingborgs stad har ett stort antal avtal. Vissa är stadsövergripande och hanteras av oss på Inköps- och upphandlingsenheten. Du kan se våra aktuella i vår avtalsdatabas.

Kontakt

Har du frågor kring ditt avtal med oss? Kontakta den avtalsansvariga. Vem det är står i avtalet.

Hållbarhet

En viktig del av stadens visionsarbete “Helsingborg 2035” är hållbar utveckling, såväl socialt som miljömässigt och ekonomiskt. Vårt arbete på inköps- och upphandlingsenheten är strategiskt viktigt för detta.

E-faktura

Helsingborgs stad arbetar för att alla fakturor till staden ska vara elektroniska. Det minskar vårt arbete med att skanna fakturor, gör det lättare att följa upp våra inköp och är bra för miljön.

Läs här om hur du skickar e-faktura till oss.

Saknar betalning

Har du gjort ett arbete eller levererat en vara till Helsingborg stad och inte fått betalt i tid? Kontakta i första hand den som beställde varan eller tjänsten och kolla vad som hänt, eller inte hänt.

Inköpsdagen

Ett återkommande inslag i vårt arbete är Inköpsdagen. Den ger ett utmärkt tillfälle för dig som leverantör att träffa våra beställare, visa upp avtalsprodukter och lära känna behoven i vår organisation. Senast hölls den i mars 2016 på Sundspärlan i Helsingborg, med drygt 75 leverantörer och över 500 av stadens beställare.

Direktupphandling

Om det inte finns något ramavtal och värdet av inköpet är under drygt 500 000 kronor per år görs ofta direktupphandling av den beställare som behöver. Enligt stadens policy ska  direktupphandlingar över 100 000 kronor annonseras i vårt direktupphandlingsverktyg.

Hur säljer jag min vara eller tjänst till er?

Är du intresserad av att bli leverantör till Helsingborg stad? Prenumerera på våra upphandlingar och direktupphandlingar via Kommersannons eller håll ett öga på dessa sidor. 

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of foretagare.helsingborg.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close