För dig som är eller vill bli leverantör

Helsingborgs stad vill göra det möjligt för företag att delta i upphandlingar och direktupphandlingar. För oss är det viktigt att nyttja de konkurrensmöjligheter som finns och att utveckla marknaden. Här har vi samlat information för dig om är eller vill bli leverantör.

Hur säljer jag min vara eller tjänst till er?

Är du intresserad av att bli leverantör till Helsingborg stad? Prenumerera på våra upphandlingar och direktupphandlingar via Kommersannons eller håll ett öga på pågående och avslutade upphandlingar. 

Avtal

Helsingborgs stad har ett stort antal avtal. Vissa är stadsövergripande och hanteras av oss på Inköpsenheten. Du kan se våra aktuella i vår avtalsdatabas.

Hållbarhet

En viktig del av stadens visionsarbete “Helsingborg 2035” är hållbar utveckling, såväl socialt som miljömässigt och ekonomiskt. Vårt arbete på inköpsenheten är strategiskt viktigt för detta.

E-faktura

Helsingborgs stad arbetar för att alla fakturor till staden ska vara elektroniska. Det minskar vårt arbete med att skanna fakturor, gör det lättare att följa upp våra inköp och är bra för miljön.

Läs här om hur du skickar e-faktura till oss.

Direktupphandling

Om det inte finns något ramavtal och värdet av inköpet är under drygt 700 000 kronor per år görs ofta direktupphandling av den beställare som behöver.

Kontakt

Har du frågor kring ditt avtal med oss? Kontakta den avtalsansvariga. Vem det är står i avtalet.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00