Vill du driva en daglig verksamhet?

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Vård- och omsorgsförvaltningen välkomnar privata företag att ansöka om att driva daglig verksamhet enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Är ditt företag inriktat mot media och kan tänka er att arbeta med personer som har ett medelstort behov av stöd? Då ser vi gärna att ni anmäler ert intresse. Vi söker även andra verksamheter som riktar sig till personer som har ett medelstort och stort behov av stöd.

Helsingborgs stad strävar efter att alla personer med funktionsnedsättning som omfattas av LSS uppnår goda levnadsvillkor och att de får en meningsfull sysselsättning. Upphandlingen av dagliga verksamheter genomförs enligt lagen om valfrihetssystem (LOV). Det finns redan några privata aktörer som driver daglig verksamhet, men vi behöver fler eftersom det ökar invånarnas valmöjlighet och på så sätt även deras livskvalité.

Ta del av ansökan och ytterligare information.

Läs mer om daglig verksamhet på vardochomsorg.helsingborg.se

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00