Sju företag uppmärksammas med Företagsstjärnor

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Sju Helsingborgsföretag som är verksamma i ett spann från till kläddesign till byggbranschen har uppmärksammats med Företagsstjärnor. Stjärnorna är goda exempel på varför Helsingborg är bästa platsen för företagsamma människor.

De sju företagen och motiveringarna är:

Rebecca Björnsdotter AB

Rebecca Björnsdotter stärker och för vidare Helsingborg långa tradition som modestad. Med internationell närvaro och med rötterna i staden placerar Rebecca världens fötter i sin unika design och utveckling. Med kreativitet, branschkunskap och affärsmannaskap skor företaget modemedvetna konsumenter och bidrar till att göra Helsingborg till en skapande, pulserande och global stad. Grattis!

Matkooperativet Helsingborg

Matkooperativet visar med sitt engagemang och gemensamma krafter ett bärande alternativ till de stora kedjorna inom detaljhandeln och erbjuda alla i Helsingborg livsmedel producerade med social, ekologisk som ekonomisk hållbarhet. Grattis!

Kulturhotellet

Kulturhotellet får genom sitt arbete med den fria kulturscenen oss Helsingborgare att känna som att vi bor i en kosmopolitisk stad. Såväl som lokal som internationella kreatörer fyller staden med innehåll som får världens blickar att riktas mot vår stad. Grattis!

Inyett AB

Inyett besitter en förmåga att omsätta innovationer och digitala lösningar och anpassa detta utifrån vad kunder behöver i forma av automatiserade digitala säkerhetstjänster. Som ett av Heslingborgs tillväxtbolag är ni en fantastisk förebild för andra utvecklingsföretag i vår region. Grattis!

ISEC Industrial Security AB

ISEC Industrial Sequrity är ett av Helsingborgs verkliga profilföretag, med avancerad kamerateknik för övervakning av kärnkraftsindustrin. Byggt på innovationer och teknikutveckling med bas i Helsingborg. Ni är en förebild i hur affärer skapas inom ett område där spjutspetsteknik tar över bedömning, för en global marknad.

Karaten Bygg AB

Karaten Bygg visar att de vill bygga en bättre omvärld. Genom öppenhet, tydlighet och mod att tänka nytt ger de människor möjlighet att utvecklas och etablera sig på arbetsmarknaden. Med sitt goda bemötande och engagemang bidrar Karaten Bygg till stadens vision om gemenskap, jämlikhet och tolerans. Grattis!

Wihlborgs AB

Med en blick för individers unika förutsättningar och förmåga ger Wihlborgs ungdomar en väg ut ur arbetslöshet i sitt arbete med stationsvärdar på Helsingborgs C. Wihlborgs bidrar därmed till stadens vision om gemenskap, jämlikhet och tolerans. Grattis!

Se lista på alla företag som uppmärksammats med Företagsstjärnor.

Kriterier för Företagsstjärna.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00