Viktig information till företagare

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

En organisation inom nattvandring som kallar sig Nattvandrarna ringer till lokala företag och ber om sponsring. De påstår att pengarna ska gå till de lokala nattvandrargrupperna. Detta är felaktigt.

Engagemang Helsingborg arbetar tillsammans med stiftelsen Nattvandring.nu med ett trygghetssyftande projekt i form av fler nattvandringsgrupper i Helsingborg.

Tyvärr har det visat sig att en annan organisation inom samma verksamhetsområde, kallade Nattvandrarna, via ett bolag i bland annat Örebro (Svensk kommunikationstjänst) säljer sponsorpaket i olika storlekar till företag över hela landet. Försäljningen sker via telefon.

Blir du som företagare kontaktad och man hänvisar till stiftelsen nattvandring.nu, nattvandring.nus huvudkontor eller den lokala nattvandrargruppen på orten ska du ta kontakt med Nattvandring.nu innan du accepterar något sponsorspaket. Läs mer på nattvandring.nu.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00