Välkommen till nästa näringslivsfrukost

Nästa Näringslivsfrukost arrangeras 5:e februari 2019 på Elite Hotel Marina Plaza klockan 07.30-09.00. Temat är: Kan man med rätt kunskap och rätt inställning tackla utmaningarna, ta miljö och samhällsansvar på ett sätt som ökar lönsamheten direkt och samtidigt gör kunderna nöjdare?  Om detta pratar Per Grankvist.

Per Grankvist är en av Skandinaviens främsta experter på företags hållbarhetsarbete, känd för sitt sätt att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv och göra svåra saker begripliga. Egenskaper som gjort honom till Årets Superkommunikatör i media 2018 (Resumé) och till en mycket omtyckt föreläsare.

Per är författare till boken CSR i praktiken som numera är självskriven kurslitteratur på utbildningar med fokus på hållbarhetsfrågor. Sedan 2006 har Per studerat hur mer än 500 bolag över hela världen arbetat med hållbarhetsfrågor.

Pers unika sätt att mixa kunskap och tydliga exempel med humor gör att publiken på bara en timme får konkreta idéer, inspiration till att tänka nytt och en fördjupad förståelse för hur man går från ord till handling.

Anmäl dig via invajo.se