Välkommen till Kickstart digitalisering

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Välkommen till intensiva och lärorika seminarier som guidar er till nya kunder och nya marknader. Seminarierna är kostnadsfria och ges i september och oktober.

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag (20/9) och två halvdagar (4/10 och 30/10) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om två till tre personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Det tilldelas två hemläxor för att påbörja den interna processen. Läs mer på kickstartdigi.se

Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp  att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. 93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Anmälan

Vänligen uppge mejldress, namn, företagsnamn, mobilnummer och eventuell specialkost i ett mejl till: jenny.bramell@iucsyd.se. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Adressen är Drottninggatan 7A i Helsingborgs Näringslivskontor. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir. Sista anmälningsdag 7 september. Vid övriga frågor kontakta: Jenny Bramell, 0709-629150 jenny.bramell@iucsyd.se

Kickstart Digitalisering – genom företagssamverkan, pdf 1 mb

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00