Välkommen att bli ett av årets Industrinattsföretag

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Industriföretagen, och hela samhället, står inför en stor utmaning: Hur ska vi få dagens ungdomar att välja industrin som framtida arbetsplats? 2500 tjänster behöver tillsättas inom industrisektorn de närmaste fem åren. Välkommen till en inspirerande träff kring Industrinatten 2018!

Ett 20-tal företag har  möjlighet att medverka i årets Industrinatt i Helsingborg. Det blir en unik möjlighet att vara med i detta sammanhang vilket under år 2018 kommer att få extra uppmärksamhet när alla industriblickar riktas mot Helsingborg! Under träffen får du en kort information om vad Industrinatten är, tankarna bakom, och planeringen för årets Industrinatt.

Lyssna på föredrag

Ta också chansen att lyssna på Aurora Percovich Gutierrez, affärsutvecklare på Media Evolution. Aurora delar med sig av olika sätt att tänka strategiskt kring mångfald och rekrytering för att långsiktigt vara en attraktiv arbetsplats.

  • När: Torsdagen den 3 maj kl 08.30-10.00, vi bjuder på frukost.
  • Var: Helsingborgs stad, Drottninggatan 7A, Helsingborg

Missa inte tillfället att skaffa dig mer information, och att anmäla företaget till Industrinatten som arrangeras den 24 oktober. Industrinatten är en bred satsning där industriföretag öppnar sina dörrar för att visa våra ungdomar spännande framtidsjobb, intressanta produkter och bra arbetsmiljöer. Här får du möjlighet att prata med ungdomarna och berätta om olika vägar för att i framtiden kanske bli en av era nya medarbetare!

Kontakta oss gärna vid frågor:

Christine Harde, christine.harde@iucsyd.se, 0733-503011

Emma Frank Landgren, emma.franklandgren@helsingborg.se, 0708-645979

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00