Testbädd för innovation

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Har du en spännande och innovativ AI-driven lösning som möter våra utmaningar inom vård och omsorg? Har du en prototyp som går att interagera med och vill få mer kunskap om hur den fungerar tillsammans med verkliga användare under kontrollerade former? Då kan vår testbädd vara något för dig.

Testbädden Omsorgsfull AI ska främja innovationer inom vård och omsorg genom att möjliggöra kvalitativa, snabba och effektiva tester på relevanta målgrupper. Tillsammans utvecklar vi morgondagens vård- och omsorgstjänster som förbättrar livskvaliteten för människor som behöver lite extra stöd i vardagen.

Du som har en innovativ lösning, tjänst eller produkt inom vård och omsorg som bygger på AI, det vill säga artificiell intelligens är välkommen att ansöka till vår testbädd. Vi riktar oss till dig som har produkter och tjänster som befinner sig i ett tidigt prototypstadie. Vi ser gärna tester som bygger på interaktion med användare.

Vi välkomnar unga och nystartade företag såväl som etablerade aktörer. Högskolor och universitet är också välkomna att ansöka för forskningsprojekt, examensarbeten med mera. Kontakta oss för att diskutera ert behov.

Observera att testbädden inte fungerar som ett skyltfönster eller en sälj-möjlighet för färdigutvecklade produkter.

Läs mer på webbplatsen Vård och omsorg Helsingborg.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00