Testbädd för innovation

Har du en spännande och innovativ AI-driven lösning som möter våra utmaningar inom vård och omsorg? Har du en prototyp som går att interagera med och vill få mer kunskap om hur den fungerar tillsammans med verkliga användare under kontrollerade former? Då kan vår testbädd vara något för dig.

Testbädden Omsorgsfull AI ska främja innovationer inom vård och omsorg genom att möjliggöra kvalitativa, snabba och effektiva tester på relevanta målgrupper. Tillsammans utvecklar vi morgondagens vård- och omsorgstjänster som förbättrar livskvaliteten för människor som behöver lite extra stöd i vardagen.

Du som har en innovativ lösning, tjänst eller produkt inom vård och omsorg som bygger på AI, det vill säga artificiell intelligens är välkommen att ansöka till vår testbädd. Vi riktar oss till dig som har produkter och tjänster som befinner sig i ett tidigt prototypstadie. Vi ser gärna tester som bygger på interaktion med användare.

Vi välkomnar unga och nystartade företag såväl som etablerade aktörer. Högskolor och universitet är också välkomna att ansöka för forskningsprojekt, examensarbeten med mera. Kontakta oss för att diskutera ert behov.

Observera att testbädden inte fungerar som ett skyltfönster eller en sälj-möjlighet för färdigutvecklade produkter.

Läs mer på webbplatsen Vård och omsorg Helsingborg.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?