Teknikmässa i Helsingborg den 24 maj

Det 24 maj arrangerar staden en teknikmässa på RecoLab. Mässan har fokus på stadsutveckling. Byggherrar och företag samtalar om hur man kan forma framtidens Helsingborg.

Nya stadsdelen Oceanhamnen är ett exempel på stadsutveckling.

Under mässan håller företag som ställer ut korta presentationer om hållbar byggnation samt berättar om sina innovativa produkter och tjänster. Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner RISE tar upp trender inom hållbar byggteknik.

– Mässan är en mötesplats för ledande företag och organisationer som är engagerade i framtidens Helsingborg. Genom att bjuda in framstående byggherrar och företag vill staden skapa en återkommande mötesplats med nätverksmöjligheter och kunskapsutbyten för framåtriktade företag och verksamheter, säger Anna Möller, stadsbyggnadsdirektör i Helsingborgs stad.

Syftet med mässan är att aktivera ett nätverk som rör smarta fastighetslösningar för vatten och avlopp (VA), avfall, energi och koldioxid-utmaningar.

Mässan arrangeras av Helsingborgs stad tillsammans Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp (NSVA), Nordvästra Skånes Renhållnings AB (NSR) och Öresundskraft.

På mässan deltar åtta innovativa företag samt Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner RISE.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00