SUP46 Start-up People of Sweden öppnar nytt kontor i Helsingborg

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

SUP46 Start-up People of Sweden öppnar ett andra konto i Helsingborg när staden nu bygger sin helt nya techhub.

Prisma blir platsen för det nya kontoret, med inflyttning 2021. Från vänster till höger: David Nilsson Sträng (HETCH), Sonia Kaurah (SUP46), Sebastian Fuchs (SUP46), Peter Danielsson (Kommunstyrelsens ordförande i Helsingborg

Nyheten kommer i samband med att SUP46 utökar sitt utbud. Målet är att stötta ännu fler entreprenörer och startups i Sverige som är i behov av coachningen, investeringsstödet, partnerskapen, nätverket och gemenskapen som SUP46 erbjuder, kombinerat med behovet för startups att snabbt kunna skala upp och attrahera kompetent arbetskraft.

SUP46 har blivitpartner till satsningen tillsammans med HETCH, grundat av techveteranen och helsingborgaren David Nilsson Sträng, Wihlborgs, och Resurs Banks vd Kenneth Nilsson.

Efter sommaren kommer SUP46 öppna sitt kontor i hjärtat av Helsingborg på Järnvägsgatan 7, bara 100 meter från centralstationen, tills den nya 13 000 kvadratmeter stora kontorsbyggnaden Prisma öppnar i Oceanhamnen i 2021.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00