Sex företag uppmärksammas med Företagsstjärnor

Helsingborgs företagsstjärnor bidrar på ett eller flera sätt till att vi når visionen – Helsingborg 2035. Stjärnorna är goda exempel på varför Helsingborg är bästa platsen för företagsamma människor.

Företagen som uppmärksammas med Företagsstjärnor är:

Beneli AB

Beneli tar verkligen tillvara digitaliseringens möjligheter genom att tillföra etiketter smart funktionalitet för olika kundsegment. En flerårig utveckling som nu ger resultat i nya affärer och nya jobb. Ni ser till att kunder och leverantörer är uppkopplade och delar information för förbättrade tjänster och funktion. För oss är ni en av Helsingborgs Företagsstjärnor. Grattis!

Carl Hoff AB

Med en långsiktigt tydlig filosofi att ge kunden personlig service, ett brett urval av högklassiga smycken och juveler i egen design, förflyttar Carl Hoff AB ett anrikt yrke in i framtiden. Genom tradition i generationer och djupt hantverkskunnande länkar ni ihop framtiden med att utveckla e-handel och nya marknader. Ni förnyar och utvecklar stadens utbud och upplevelser samtidigt som er kreativitet inspirerar. För oss är ni en av Helsingborgs Företagsstjärnor. Grattis!

Tretorn AB

Tretorn Sweden ABs grundare visar med sin passion och förmåga för affärer att se potential och styrkan i klassiska, och för staden profilstarka, produkter. Med er glöd i att hitta förutsättningarna för fortsatt produktion av klassiska produkter för ett liv ute, visar ni i ert Eco Essentials Initiativ hur företagsamma helsingborgare kan utveckla moderna och hållbara produkter. För oss är ni en av Helsingborgs Företagsstjärnor. Grattis!

Georg Fahlmans Konditori AB

Fahlmans Konditori är ett av de mest värdefulla varumärken för staden. I detta konditori har generationer av helsingborgare och besökare till vår stad stått vid diskarna och valt sina favoriter och suttit i solen med sitt kaffe. Fahlmans har i alla år med nyfikenhet och gränslös passion försett oss bästa förutsättningar för bra möten, affärer och upplevelser. För oss är ni en av Helsingborgs Företagsstjärnor. Grattis!

Luxus Packaging AB

Luxus Packaging tar ett socialt ansvar med stort hjärta och personligt engagemang. Mattias Strömberg med personal skapar förutsättningar för personer som står utanför arbetsmarknaden genom att erbjuda praktikplatser och anställningar. Detta bidrar till ökad självständighet och själv-försörjning hos individer och går hand i hand med Helsingborgs vision 2035. Luxus Packaging är en av Helsingborgs Företagsstjärnor. Grattis!

J.H Orsing AB

Med ett stort engagemang och i en inkluderande miljö ger J.H. Orsing individer möjligheten att växa. Företaget skapar nya mönster och bryter ny mark genom att med ett öppet sinne ge chans till praktik och anställning. J.H. Orsing bidrar därmed till en gemensam och balanserad stad i enlighet med Helsingborgs vision 2035. Grattis!

Se hela listan över bolagen som uppmärksammats med Företagsstjärnor 2018.