Så kan du förbereda dig inför H22 City Expo

Är du en av dem som på olika sätt kommer att möta stadens besökare under sommarens City Expo som pågår mellan den 30 maj till 3 juli?

Vi vill att besökare till Helsingborg ska känna sig välkomna och väl omhändertagna. Vi är många som möter våra gemensamma besökare; butikspersonal, hotellreceptionister, ordningsvakter och lokalinvånarna för att bara nämna några.

På denna sida har vi samlat allt som kan tänkas behövas för att vi på bästa sätt ska kunna ta hand om våra besökare till Helsingborg under City Expot. Ta chansen och förbered dig och dina kollegor inför det oförglömliga City Expot vi har framför oss!

Alla aktiviteter nedan är kostnadsfria.

Guidade rundturer på H22 City Expots olika områden

24 maj

Snart är det dags: H22 City Expo! 35 dagar av folkfest, innovation, möten och stadsmässa! Förbered dig på bästa sätt och häng med på en eller flera av de rundturer som vi anordnar på City Expots olika områden. Vi blir guidade av H22s utbildade guider och får en förhandstitt på de olika områdena som är under uppbyggnad!

Turlista

  • Klockan 08.00–09.30 Oceanhamnen
  • Klockan 08.00–09.30 City och Slottshagen
  • Klockan 10.00–11.30 Oceanhamnen
  • Klockan 10.00–11.30 City och Slottshagen
  • Klockan 13.00–14.30 Drottninghög
  • Klockan 15.00–16.30 Drottninghög

Läs mer om de olika turerna och anmäl dig här via Simple Signup.

Utbildningswebbplats för värdar under H22 City Expo

På denna webbplats, som är framtagen för värdar under expot, hittar ni samlad information om vad H22 och H22 City expo är, praktisk info samt tips och råd till dig som kommer att möta stadens besökare under expot. På sidan finns filmer, texter, länkar, faq och MASSOR av matnyttig  information.

Webbplatsen hittar du här!

Infoblad

I detta informationsblad finns information, vanliga frågor och bra svar om stadsmässan H22 City Expo. Perfekt att skriva ut och sätta på kylen i personalrummet!

Ladda ner informationsbladet här! (pdf 215kb)

Bilaga – H22 City Expo

Denna bilaga ger er den perfekta överblicken över H22 City Expo! Skickats ut till alla hushåll i Skåne men finns även digitalt här.

City Expots officiella besökssite

Det är på Expots officiella besökarsida ni hittar hela programmet för City Expot!

Rundturer i Guide Helsingborg

Har du inte möjlighet att följa med på de fysiska rundturerna på City Expots olika områden?
I maj släpps tre expoguider i  appen Guide Helsingborg som guidar dig runt på de olika områdena när det passar dig! Ladda ner appen kostnadsfritt i Appstore eller Google play.

Digital värdskap- och destinationsutbildning

Vi vill att besökare i vår region ska känna sig välkomna och väl omhändertagna. Vi är många som möter våra besökare; busschauffören, butikspersonalen, hotellreceptionisten och lokalinvånarna för att bara nämna några. Möter du dagligen kunder i ditt arbete? Vill du lära dig mer om värdskap och vår destination?

Då kan vår kostnadsfria digitala värdskapsutbildning varanågot för dig.
Utbildningen består av två delar där vi i del 1 går igenom grunderna i ett gott värdskap och i del 2 får du en presentation om allt som Nordvästra Skåne har att erbjuda. Vår förhoppning är att du ska få ny kunskap och nya insikter som du i din tur kan ta med dig i dina kundmöten. Allt för att vi ska ha ett värdskap i världsklass!

Du hittar utbildningen här på Familjen Helsingborgs webbplats. 

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?