Nu finns ett nytt magasin om näringslivet

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Nu lanserar vi WORK Helsingborg, magasinet för och om näringslivet i Helsingborg. Med WORK vill vi visa mångfalden, dynamiken och växtkraften i näringslivet

– Jag kommer från en marknads- och säljbakgrund så jag vet vikten av synlighet. Jag tror på att lyfta fram och berätta om goda exempel, intressanta människor och livsöden, spännande företagsidéer och nyttiga  fakta för att inspirera och sprida kunskap om Helsingborgs företag, säger Annette Melander Berg, näringslivsdirektör i Helsingborgs stad.

Sedan hon började som näringslivsdirektör i augusti förra året har hon gjort många företagsbesök, och ser det som en förmån att få inblick i och kunskap om olika branscher, och att ta del av olika  företags utmaningar och framtidsplaner.

– Det ger mig otroligt med energi och inspiration att fortsätta arbeta med att skapa bra förutsättningar för företagande i Helsingborg, säger Annette Melander Berg.

I WORK bjuder vi in dig till ett antal spännande företagsbesök, som vi hoppas ska ge både ny kunskap och inspiration. Möt till exempel Carin Stoeckmann på Byggmästarn och Marcus Wikström på Maria Nila som båda berättar om sin familje- och företagarresa. Resor väl värda att följa med på.

I Helsingborg finns både stora globala företag, typiska tillväxtföretag och flera intressanta branschkluster.

– Många vet nog att vi är starka inom handel och logistik, men vi ligger också mycket långt fram inom till exempel hållbarhet och arbetet med cirkulär ekonomi. Företag  som ligger i framkant inom detta område kan du också läsa om i detta nummer av WORK, säger Annette Melander Berg.

Hennes förhoppning är att genom WORK visa upp mångfalden, dynamiken och växtkraften i näringslivet i Helsingborg.

– Genom att berätta om företagsamma människor som gör skillnad på olika sätt, vill vi  inspirera andra att vilja verka och arbeta i Helsingborg. Varför inte i nya spännande kvarteret Oceanhamnen, som vi djupdyker i på sidan 42?

PS. Saknar du någon företagsam människa i detta nummer av WORK som vi borde intervjua? Tipsa oss på work@helsingborg.se

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00