Parken – stadens nya center för innovation

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Välkommen till Parken – Helsingborgs nya centrum för innovation och samarbete, beläget i hjärtat av Oceanhamnen. Vi är stolta över att erbjuda en dynamisk mötesplats för akademi, företag och offentlig sektor där samarbeten och lösningar för samhällets utmaningar kan uppstå och vi tillsammans formar framtiden.

Varvsbron och Oceanhamnen

I februari invigde vi våra lokaler och firade starten på en spännande resa framåt. Under dagen erbjöds en rad inspirerande seminarier och samtal som utforskade nya idéer och möjligheter.

En av invigningens höjdpunkter var den banbrytande elektrifierade mobilitetslösningen från The e-Miles Company. Deras innovativa design representerar en ny era inom hållbar stadsrörlighet och vi är stolta över att vara först i världen att få uppleva den. Möjligheten att träffa utvecklarna och utforska dess potential var en unik upplevelse.

Inom ramen för Helsingborgsdeklarationens omställningsarbete och under regi av Center för innovation och Helsingborgs innovationsdistrikt hoppas vi kunna börja göra use-cases med mobilitetslösningen tillsammans med en bredd av aktörer till våren.

Vi vill utforska och ta vara på möjligheten att diskutera hur denna innovativa teknologi skulle kunna integreras i vår stad och stödja Helsingborg och Helsingborgsdeklarationens ambition att bli klimatneutrala till 2030.

Du är välkommen att besöka Parken och delta i vårt gemensamma arbete för att skapa en mer hållbar och innovativ framtid. Varmt välkommen till Parken på Henckels torg 3!

Här kan du se kommande event på Parken.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00