Har du en idé till ett projekt som kan gynna Helsingborgs lokala näringsliv?

Cityfonden kan göra din idé till verklighet. Näringslivsfonden Corona lanserades i början av pandemin och har tagit tillvara på engagemang för det lokala näringslivet i svåra tider. Pandemin har klingat av men ett engagemang finns kvar och för att omsätta det till konkreta aktiviteter som gynnar det lokala näringslivet och city har Näringslivsfonden Corona omvandlats till Cityfonden.

Cityfonden har startats av Helsingborgs stad för att främja initiativ och idéer som gör nytta för stadens lokala näringsliv i svåra tider

Om ditt projekt knyter an till följderna av pandemin, genomförs i Helsingborg (eller för helsingborgarna), går att sprida, och gynnar flera aktörer så som företag, organisationer, föreningar eller invånare kan du skicka in din ansökan redan idag. Här finns mer information om Cityfonden och hur du ansöker.

Cityfonden är en förlängning av den befintliga Visionsfonden, men har en egen fondkassa och en enklare och snabbare ansöknings-, besluts- och uppföljningsprocess. Maxbeloppet för ansökan är 100 000 kronor. Målet är att skapa snabba och avgörande insatser och initiativ som gör skillnad på riktigt.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?