Samlad information om stöd under coronapandemin

Här hittar du som företagare i Helsingborg samlad information om vilka åtgärder och möjligheter till stöd som erbjuds under coronapandemin. Den här webbplatsen innehåller information och länkar till myndigheter och organisationer som tillhandahåller covidrelaterad information riktad till företagare

Stöd till företag kopplat till covid-19

Regeringen har tagit fram stödpaket för företag som drabbats hårt av coronapandemin. På regeringens hemsida finns information om vilket stöd du kan få och hur du ansöker.

Läs mer om vad som gäller för stöd till företag på regeringen.se

Framtidscoachen

Familjen Helsingborg, Region Skåne, Tillväxt Helsingborg och Nyföretagarcentrum erbjuder dig som företagare kostnadsfri coachning för att ta dig igenom dagens situation och komma stärkt ur den. Det handlar om traditionell rådgivning och affärscoachning men även stöd för att gå igenom din affärsplan, lyfta blicken, tänka ”utanför boxen” och eventuellt förbättra ditt arbetssätt. Intresserad? Läs mer och anmäl dig på familjenhelsingborg.se.

Vi guidar dig rätt

Vi på näringslivs- och destinationsutveckling vill gärna hjälpa dig och guida dig rätt. Vi finns här för att ta emot dig och lyssna på vilka utmaningar din verksamhet står inför, för att vi eller våra partners ska kunna hjälpa dig vidare. Kontakta oss via kontaktcenter@helsingborg.se.

Nationell och regional information

krisinformation.se finns en samlingssida med all information du som företagare behöver kring stöd, arbetsmiljö, råd och regler.

regeringen.se kan du läsa mer om de åtgärder som vidtagits i syfte att minska pandemins negativa effekt på näringslivet.

Region Skåne erbjuder kostnadsfri rådgivning för små- och medelstora bolag kring bland annat krediter, anstånd och permittering.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?