Det har äntligen blivit dags för årets största händelse i Helsingborg – H22 City Expo är här!


Framför oss ligger 35 dagar av spännande innovationer, aktiviteter och nya möten. Stadsmässan är ett smörgåsbord av möjligheter för den som vill lära sig mer om Helsingborgs stadsövergripande innovationssatsning, internationella företags hållbarhetsstrategier, den senaste utvecklingen inom smart teknik och mycket, mycket mer.

Missa inte att utforska de mest spännande innovationerna från några av världens mest hållbara städer på Urban Brilliance mellan 30 maj och 2 juni på Hamntorget. Städer som Tallinn, som utnämndes till European Green Capital 2023 av EU-kommissionen, och österrikiska Linz som är en föregångare i digitalisering ställer ut sina lösningar. Därutöver kommer Valencia, Oslo, Tammerfors, och Greater Copenhagen. På den öppna scenen på Hamntorget blir det samtidigt ett späckat föreläsningsprogram öppet för alla.
Vill du lära dig mer om, och förbättra, innovationssamarbeten mellan startups och stora företag? Delta i dialogen om innovationsledning den 15 juni med bland annat RISE (Research Institutes of Sweden), Tetra Pak, Alfa Laval och IKEA.

Missa inte heller att besöka den interaktiva utställningen Space to Innovate på Sundstorget, där Helsingborgs stad visar upp ett urval av de över 300 smarta lösningar som framkommit genom stadens långsiktiga investering i innovation, H22. Se hur blickspårning används för att förbättra skolundervisning, hur blockkedjeteknik gör att torsken som serveras i skolmaten är mer hållbar och hur invånare kan träna på språket eller inför anställningsintervjuer med en AI-robot.

Såklart sjuder dessutom hela H22 City Expo av mängder med underhållning, musik, mat, lek och underhållning för hela familjen. Vi ses på stan!

Läs vårt senaste nyhetsbrev Näringsrikt här på länken

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?