Det finns olika möjligheter för dig som företag att vara en del av H22 City Expo

En 35 dagars stads- och innovationsmässa med massor av möjligheter! Låt dig inspireras eller inspirera andra på temat innovation, hållbarhet och framtid. Är du intresserad av att vara med och skapa upplevelsen eller kanske ser du stora möjligheter att visa upp era produkter eller tjänster?

Det kommer att finnas ett antal utställarplatser på City Expos olika huvudområden: Drottninghög, Slottshagen, City och Oceanhamnen. Dessa platser har delats in i följande kategorier:

På h22cityexpo.se kan du ta del av den senaste informationen om H22 City Expo. Här uppdateras expo programmet kontinuerligt och du kan planera ditt besök utifrån vad som är intressant för just dig och ditt företag.

Ett annat sätt att vara en del av det är att besöka H22 City Expo och passa på att bjud hit era kunder och kollegor, bättre anledning är svår att slå!

Det finns olika nivåer att vara en del av H22 City Expo, ta tillfället i akt att vara en del av sommarens innovationsfest! Utöka dina kunskaper, nätverk, affärer och njut av staden. Vi ses i sommar!

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?