Det blir HBG Frukost 21 november

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Årets sista HBG Frukost sker den 21 november och det är Sveriges största organisation för företagare, Företagarna, som håller i dagens innehåll. Rykande hett kaffe serveras från 07.15 och det finns gott om tid för nätverkande och att knyta viktiga kontakter inför framtiden.

Situationsanpassat ledarskap – vad är likheterna med att vara företagsledare och att bemästra en allsvensk fotbollsmatch?

Inspireras av dagens föreläsare Fredrik Klitte. Fredrik arbetar som VD och koncernchef på Tress of Scandinavia och har även erfarenhet som elitdomare. År 2022 blev han utsedd till årets fotbollsdomare i Sverige!. Att leda människor är en av de viktigaste faktorerna till framgång, både för ett lag och för ett företag, vilket vi kommer få höra mer om på denna frukost.

Läs mer om programmet och anmäl dig här.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00