Dags att boka din biljett till Impact Innovation Summit

Impact Innovation Summit den 17-18 september är din chans att träffa andra likasinnade förändringsskapare. Läs mer och boka din biljett.

Affischbild till Impact Innovation Summit den 17-18 september.

2024 Impact Innovation Summit är för dig som är engagerad i den tekniska, gröna eller sociala transformationen som behövs för att skapa ett gott liv för oss alla. Här kan du under ett dygn träffa andra likasinnade och tillsammans aktivt utforska varandras idéer.

24 timmar som kan förändra allt

Vi kickar igång med inspirerande innovatörer från olika sektorer som delar med sig av sina verkliga upplevelser och olika ”tänk om”-scenarier. Sen dyker vi in i ”Verktygslådan” och de olika praktiska avsnitten om målstyrt affärsvärde, framtidsscenarier och personlig transformation och hur du kan sätta igång egna tvärsektoriella samarbets- och innovationsprojekt.

Missa inte chansen att vara en del av förändringen. För mer information och för att boka din biljett till Impact Innovation Summit, besök www.impactinnovationsummit.com.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 — 17:00

Torsdag: 08:00 — 18:00

Fredag: 08:00 — 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00