Årets första Hbg Frukost

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Äntligen är det dags för Hbg Frukost! Vi bjuder in till årets första tillfälle den 27 februari på Radisson Blu Metropol Hotel. Kaffet serveras redan från 07.15 så passa på att vara där tidigt för nätverkande och knyt viktiga kontakter.

Bild av Nordeas chefsekonom Annika Winsth

Vi inleder dagen med att lyssna till morgonens gäst, Nordeas Chefsekonom, Annika Winsth som presenterar en rykande färsk rapport: Nordeas Economic Outlook.

Centralbankernas räntehöjningscykel är över men höga räntenivåer och geopolitisk osäkerhet tynger global efterfrågan. Svensk export bromsar in medan tjänstesektorn har en större motståndskraft. Arbetsmarknaden försvagas, vilket i kombination med ränteläget bidrar till en fortsatt påfrestning för hushåll och företag. Inflationen normaliseras och räntesänkningar närmar sig. Vad betyder detta för dig som företagare i Helsingborg?

Anmäl dig här

Läs mer om programmet och anmäl dig här.

Hbg Frukost är för dig som är aktiv företagare eller arbetar med näringslivet i staden.

Ny partner till Hbg Frukost för 2024 är Almi Skåne

– Frukostarna är den självklara mötesplatsen för företagare och näringslivets vänner, där vi aktivt deltar i relevanta dialoger. Vi är där för att synliggöra vår närvaro och för att vara en del av stadens och regionens utveckling, samtidigt som vi söker samarbeten och diskuterar gemensamma utmaningar för att stödja företagandet i Helsingborg, säger Anna Flodmark, affärschef  Almi Skåne.

Almi erbjuder den unika kombinationen av företagsrådgivning och finansiering genom ett brett utbud av professionella tjänster. Det mesta som Almi erbjuder är kostnadsfritt för dig som företagare eller till en kraftigt subventionerad kostnad. Almi är ett offentligt bolag och har inget eget vinstintresse.

Hbg | Frukost, ett samarbete mellan Almi Skåne, Företagarna | Swedish Federation of Business Owners, Helsingborgs stad och Svenskt Näringsliv

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00