Välkommen till CurioCity Mashup i Helsingborg

På CurioCity Mashup har vi samlat några av Sveriges bästa talare och inspiratörer. Sju personer med olika bakgrund ger dig chansen att tänka om och tänka nytt. Så väl mentalt som digitalt.  Välkommen till Helsingborg 1-2 juni.

Bildbanner för CurioCity Mashup.

Misstag är inte samma sak som misslyckande, de är istället nödvändiga lärdomar och en förutsättning för att våga testa. Om detta, samt att vi är Sveriges IT-kommun och Årets Tillväxtkommun pratar Micco Grönholm, Head of Future, stadsdirektör Palle Lundberg och kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson.

Du kommer också lyssna på Joakim Jardenberg, förändringsledare på SKL. Han pratar om varför digitaliseringen är den viktigaste förutsättningen för att klara välfärden, och varför det inte är den största penningpåsen eller de smartaste människorna som är viktigast. Missa heller inte Milad Mohammadi, jurist och statsvetare och professor och interaktionsdesigner Kristina Höök, som båda ger oss perspektiv på temat; Tänk om. Vi vägleds under dagarna av moderator Maria Möller.

Läs mer om talarna.

Boka din plats redan idag.

På kvällen finns det chans att umgås på ett nytt och nyfiket sätt – Dinner with friends – där du njuter av en god middag på någon av matstaden Helsingborgs restauranger.

Välkommen till Helsingborg Arena den 1-2 juni 2017. Nyfiken? Besök curiocity.se

CurioCity Mashup arrangeras av Helsingborgs stad och Sustainable Business Hub. Den årliga konferensen Meeting Point Urban Magma är i år en del av CurioCity Mashup.