Två företag uppmärksammas med Företagsstjärnor

Flygstolen och Chocolatte. De båda Helsingborgsföretagen uppmärksammas med var sin Företagsstjärna.

“Sedan starten 2004 har Flygstolen bidragit till att göra Helsingborg till ett nav för e-handel och inspirationskälla till hur digitala lösningar kombinerat med traditionella tjänster kan resultera i nya, innovativa lösningar.  Med kunskap och entreprenörskap lyckas Flygstolen förena förändrade konsumentbeteenden med en ständig teknisk utveckling som gör Helsingborg till en Skapande och Global stad.” Så lyder motiveringen till Flygstolens Företagsstjärna.

Chocolatte får sin Företagsstjärna med motiveringen: “Från världens minsta chokladfabrik i Helsingborg kommer världens största smaker och godaste choklad. Med både guld- och silvermedaljer från International Chocolate Awards sätter Chocolatte staden på den globala gastronomikartan. Med talang, yrkesskicklighet och endast naturliga råvaror bidrar Chocolatte till att göra Helsingborg till en Skapande och Pulserande stad.”

Helsingborgs företagsstjärnor bidrar på ett eller flera sätt till att vi når visionen – Helsingborg 2035. Stjärnorna är goda exempel på varför Helsingborg är bästa platsen för företagsamma människor.

De är exempel på att Helsingborg är en spännande och attraktiv plats för entreprenörer, en magnet för kreativitet och talang. Våra företagsstjärnor gör oss stolta över Helsingborg och är förebilder för ett växande och innovativt näringsliv.