Stjärnor till två nya företag

Wallåkra Stenkärlsfabrik och Audio pro uppmärksammas med höstens första Företagsstjärnor. Båda företagen har rötter i historien, samtidigt som de verkar mot framtiden och Vision 2035.

“Med rötter i historien och i traditionen men med blicken mot framtiden bidrar Wallåkra Stenkärlsfabrik till att ett unikt hantverk och kulturmiljö lever vidare. Genom entreprenörskap, engagemang och envishet bidrar Åsa Ormell och Wallåkra Stenkärlsfabrik till att göra Helsingborg till en skapande stad.” Så lyder motiveringen till Wallåkra Stenkärlsfabriks Företagsstjärna.

Audio Pro får sin stjärna med motiveringen: “Med världen som marknad och med ljudupplevelsen i fokus, har Audio pro ända sedan starten 1978 haft lyssnaren och den senaste tekniken som ledstjärna och bidrar till att göra Helsingborg till en skapande och global stad.”

Alla företag som uppmärksammas med en Företagsstjärna får en blomma, ett grattiskort med en hälsning från näringslivsdirektören och en magnet i form av en stjärna. Företagsstjärnorna bidrar till att göra Helsingborg till en spännande, attraktiv och hållbar plats. En magnet för kreativitet och kompetens

Här kan du se vilka företag som fått en Företagsstjärna

Vill du nominera ditt eller någon annans företag till en Företagsstjärna?