Digitalisera ditt företag med hjälp från IUC Syd

Industriella utvecklingscentra syd har fler olika projekt för dig som vill digitalisera ditt företag,. Ansök reda idag.

Som skånsk småföretagare kan du söka stöd, så kallade checkar, för digitalisering, med finansiering från Tillväxtverket. Du kan få upp till 250 000 kronor för att förbereda och genomföra en satsning på digitalisering av verksamheten.  Det är först till kvarn som gäller. Ansöka via skane.com.

Kontakt: Mats Larsson, 0733-552411, mats.larsson@iucsyd.se

Nytt projekt kring digital teknik – Indigo

Var har du som företagare de största utmaningarna kring digital teknik? I projektet Indigo ringars  dina viktigaste områden in. Du deltar i lärande nätverksträffar och delar erfarenheter med andra företag. Ute på ert företag får du stöd av en coach för att lägga upp strategi och starta själva arbetet.

Projektet genomförs med finansiellt stöd från Tillväxtverket och Region Skåne, och vänder sig till industriföretag i Skåne med 5-249 anställda. Aktiviteterna startar augusti 2017, och sträcker sig till slutet av 2018.

Kontakt: Jenny Bramell, 0709-629150, jenny.bramell@iucsyd.se

Nytt spår i Smart innovation: Automation och robotteknik

Vill du bli inspirerad och få mer kunskap om nya trender inom automation och robotteknik? Vill du undersöka ditt företags möjligheter och förutsättningar att investera i robotbaserad automation? Vill du förstå när du ska investera i robotteknik?

Tillsammans med experter inom automation och robotteknik går vi igenom ditt företag för att förstå vilken strategi som är rätt för ditt företag.

Projektet genomförs med finansiellt stöd från Tillväxtverket och Region Skåne, och vänder sig till små/medelstora industriföretag som i samverkan med stora industriföretag vill stärka sin kompetens inom automation och robotteknik. Läs informationsblad här!

Kontakt: Frida Tibblin Citron, 0761-443381, frida@iucsyd.se