Rekrytera jobbsugna på jobbmässan Tura till jobbet

Rekrytera jobbsugna på jobbmässan Tura till jobbet

Tura till jobbet firar 5 år! Boka din plats! På mässan 2019 hade över 5000 invånare lockats att träffa företagare med anställningsbehov.

På den svenska sidan var närmare 60 arbetsgivare på plats för att träffa kandidater, på den danska sidan närmare 40 arbetsgivare. Nu kan du som arbetsgivare boka en monterplats kostnadsfritt för deltagande på mässan den 26 februari, 2020.

Bland arbetsgivare som redan anmält sig till kommande mässa finns Ikea, Forsea, ICA med flera – men det finns plats för också ditt företag. Jobbmässan vänder sig till alla branscher.

Tider och platser

  • 26 februari 2020
  • Helsingborg: klockan 13:00–17:00 på Arbetsförmedlingen, Södergatan 39
  • Helsingör: klockan 10:00–15:00 på Kulturvaerftet, Allegade

Du väljer själv vilken sida du står på, eller om du vill vara med i både Helsingborg och Helsingör. Vi står för mässbord, elförsörjning och eftermiddagsfika. WiFi finns genom det offentliga Helsingborgs-nätverket. För jobbsökande finns gratis transport med Forsea-färjorna mellan Helsingör och Helsingborg. I år satsar vi på att ha öppet hela dagen, under olika tider i Helsingborg och Helsingör, så att ombytessökande och studerande ska ha större möjlighet att komma.

Tura till jobbet marknadsförs i både Sverige och Danmark.