Northern Spirit

När bolaget startades 2014 av Niklas Carlson och Joakim Loveng korsades kunskap inom textilbranschen med träningsmiljö runt crossfit. Bolaget bygger e-handel specifikt för Crossfit och community runt denna sport. Bolaget har haft en aggressiv marknadsstrategi sedan start och är i år kvalificerade för DI:s gasellista. Från att ha sålt 95 procent på svenska marknaden står idag den internationella försäljningen för 65-70 procent.

Bolaget finns nu på Gåsebäck men eftersom tillväxttakten är hög är redan beslut taget för att flytta in hos Springhill på Berga för att hitta effektiva lagerytor.

Northern Spirit visar genom sin glöd och offensiva strategi hur ett bolag snabbt både kan växa och visa starkt resultat. Målmedvetna grundare med stor passion utvecklar e-handel med smart och flexibel produktion med sitt team i Helsingborg. Ni står för ett tydligt sammanhang och genuint engagemang inom en sport och en livsstil där prestationsförmåga är i centrum. Grattis – för oss är ni en Företagsstjärna och en passionerad förebild!

Läs mer på northernspirits webbplats.