Snart är det Cykelns dag! Vad arrangerar ni?

3 juni 2023, 00:01 - 23:59

3 jun
Snart är det Cykelns dag! Vad arrangerar ni?

3 juni är World Bicycle Day. Det har FN bestämt. Cykelns dag arrangeras av Svensk Cykling som en samordnad aktivitetsdag i Sverige under World Bicycle Day. Förhoppningen är att organisationer, kommuner, företag och privatpersoner på eget initiativ genomför aktiviteter som uppmärksammar cykelns möjligheter. Vad ska du göra på cykelns dag?

Cykelns dag uppmuntrar till en mängd olika aktiviteter och en mångfald av aktörer, både självklara och kanske mer otippade. Vi ser fram emot enkla sätt att sprida cykelglädje och även mer ambitiösa tilltag. Oavsett så behöver vi er hjälp för att göra Cykelns dag till en dag som märks. Ni är också viktiga för att förbättra världsrekordet.

För organisationer kan det handla om att arrangera cykelaktiviteter, för arbetsgivare att inspirera anställda till att cykla och för kommuner att ge uppskattning till cyklister.

Har ni erbjudanden eller aktiviteter kopplat till Cykelns dag? Hör av er så lägger vi till er på denna listan. Aktörer – Cykelns dag Allt engagemang räknas – Litet som stort!

Snart är det Cykelns dag! Vad arrangerar ni?

  • 3 juni 2023, 00:01 - 23:59
  • Längd: 24 timmar

Kontakt

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00