FOOD TALKS 2018

FOOD TALKS 2018

Med Sandra Mastio (Sveriges mästerkock), Tina Nordström (TV-kock) och Jesper Aspegren som moderator.

Vad händer när producenter, krögare, kostchefer, matinnovatörer och foodies träffas för att nätverka och diskutera aktuella frågor runt Måltiden? Du som upplevde succén i fjol vet. Och du som inte vet vill inte missa årets upplaga av Food Talks! Nu samlar vi återigen ett stort gäng härliga aktörer som på olika sätt arbetar med Måltiden för att ur olika infallsvinklar diskutera ”Framtidens hållbara måltid”. Det blir en heldag med inspirerande föreläsningar, workshops, möten, speed-meetings, utställare, nätverkande och mingel.

Moderator för dagen är Jesper Aspegren, matglad journalist och tidigare programledare för SVT-programmet Aspegren Mitt i Maten. Har du några frågor, idéer eller tankar, hör av dig till: foodtalks@foodevolution.se

 

 

  • Sundspärlan
  • Fältarpsvägen 60
  • 25275
  • Helsingborg
  • 25 oktober 2018, 08:00 - 16:30