Arrangera en aktivitet på vandringens dag den 9 september!

9 september 2023, 00:01 - 23:59

9 sep
Arrangera en aktivitet på vandringens dag den 9 september!

För femte året i rad arrangerar STF Vandringens dag, som alltid den andra lördagen i september. I år infaller dagen den 9 september. Syftet är som vanligt att sprida vandringsglädje och inspirera fler till att ta klivet ut på vandringsleden.

Massvis med fantastiska aktiviteter arrangeras av STF över hela landet. Vi bjuder även in andra organisationer att arrangera egna vandringsaktiviteter.

Detta är ett utmärkt tillfälle att engagera ert egna nätverk, sprida vandringsglädje och främja folkhälsan. Om ni arrangerar en vandringsaktivitet så vill vi gärna visa upp den på vår hemsida.

Ni deltar helt enkelt genom att arrangera er egna vandringsaktivitet den 9 september i valfri miljö. Ni kan exempelvis arrangera en stadsvandring, en matvandring, en vandring med lokalhistoriska berättelser eller en renodlad naturvandring. Ni kanske vill bjuda in till korvgrillning eller en föreläsning ute i ett naturområde? Ni väljer helt själva. Huvudsaken är att ni denna dag bidrar till att sprida vandringsglädje.

På STF hemsida kommer det finnas en aktivitetskalender innehållande alla aktiviteter som äger rum den 9 september. STF kommer att genomföra en extern lansering av Vandringens dag på svenskaturistforeningen.se i slutet av juni. Därefter fylls aktivitetskalendern på löpande. Det går självklart bra att anmäla in aktiviteter redan nu. Anmälan stänger den 1 september.

Anordna en aktivitet på Vandringens dag

Arrangera en aktivitet på vandringens dag den 9 september!

  • 9 september 2023, 00:01 - 23:59
  • Längd: 24 timmar

Kontakt

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08:00 - 17:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 17:00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00