Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Utbildningstillfällen

Behöver du  inspiration och tips för att förbättra din verksamhet, erbjudande eller kundrelation? Vi erbjuder flera olika utbildningstillfällen under 2017.

I vår arrangerar vi olika studiebesök och stadsvandringar för våra samarbetspartners. Vi gör det för att öka kunskapen om Helsingborg och som ett steg i arbetet mot att bli Sveriges trevligaste stad.

Alla som är medlemmar i Cityföreningen, jobbar på en InfoPoint eller är en Greeter är hjärtligt välkomna att följa med.

Alla turer är gratis men det är begränsat med platser så skynda att anmäla er till : info@helsingborgcity.se

Studiebesök och stadsvandringar våren 2017

Studiebesök Maria Kyrkan

Visste du att Maria Kyrkan var en av Danmarks största stadskyrka på 1300-talet? Inte? Häng med och lär dig ännu mer om denna vackra kyrka. Samling vid kyrkans entré. 7 april klockan 8-8.45.

Studiebesök Kärnan

Kärnan är verkligen en symbol för Helsingborg. Följ med och lär dig mer om detta torn som är ett av Helsingborgs äldsta byggnader. Högst upp på toppen utlovas stadens bästa utsikt. Samling i Kärnans entré. 10 maj klockan 8.30-9.30.

Stadsvandring

Nanette Larsson är auktoriserad Skåneguide och det hon inte vet om Helsingborg är inte värt att veta. Häng med och lyssna på alla spännande historier. Samling vid Magnus Stenbocksstatyn. 16 maj klockan 8.15-9.45.

Stadsvandring

Nanette Larsson är auktoriserad Skåneguide och det hon inte vet om Helsingborg är inte värt att veta. Häng med och lyssna på alla spännande historier.Samling vid Magnus Stenbocksstatyn. 7 juni klockan 16-17.30

Flera utbildningarna och inspirationsföreläsningar arrangeras av Familjen Helsingborg varje år. De är anpassade för dig som turistföretagare.

Läs mer på Familjen Helsingborgs webbplats och anmäl dig

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of foretagare.helsingborg.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close