Helsingborg Convention & Event Bureau

Det är enkelt att lägga evenemang och möte i Helsingborg. Helsingborg Convention & Event Bureaus uppdrag är att vara en samlad organisation som aktivt säljer alla arenor och mötesplatser i staden.

Helsingborg Convention & Event Bureau finns här för att ge objektiva råd och tips samt att koordinera dina kontakter i evenemangs- och mötesstaden Helsingborg.

Vi arbetar utifrån ett helhetskoncept tillsammans med anläggningar i Helsingborg, som hotell, restauranger, mötesanläggningar och transportföretag.

Tillsammans kan vi skräddarsy en unik lösning för varje kund. Hos oss får du en kontaktperson som hjälper dig hela vägen, som är kostnadsfri

Vi hjälper dig som är arrangör!

  • Vi hjälper er att arrangera site inspection i Helsingborg, där ni får möjlighet att se och uppleva på plats.
  • Vi hjälper er att föreslå sociala program eller kring aktiviteter. När det är dags att genomföra evenemanget kan vi ordna turistinformation på plats.
  • Vi ger er också möjligheten att åka kollektivt till rabatterade priser. Det ger deltagarna möjlighet att uppleva hela Helsingborg på ett enkelt sätt. Möjligheten finns också att erbjuda en högtidlig mottagning på Rådhuset.
  • Vi hjälper er att uppskatta ert behov och preliminärboka såväl hotellrum som möteslokaler.
  • Vi tillhandahåller presentationsmaterial om Helsingborg

Välkommen att kontakta Helsingborg Convention och Event Bureau – vi hjälper dig!

Caroline Nilsson

Sales Meetings and Events

0732-31 59 55

Caroline.nilsson@helsingborg.se

Matilda Andersson

Sales Meetings and Events

Matilda.andersson@helsingborg.se

0734-427490