Inkubatorverksamhet

En inkubator väljer ut nystartade innovativa företag, med målet att hjälpa dem utvecklas och nå framgång på marknaden. I Helsingborg finns THINK. Inkubatorn som 2015 växlade upp och blev accelerator.

En accelerator är ett intensivt utvecklingsprogram för tech startups där man som entreprenör får möjlighet att komma igång och bygga sitt bolag i en kreativ och dynamisk miljö. Bolagen stöttas under tiden i acceleratorn av affärscoacher och mentorer samt får tillgång till investerare.

Think big. Start small. Scale fast or fail fast. Repeat. Detta är mantrat för THINK som är södra Sveriges första accelerator, ett intensivt tremånaders program för tech startups. Du får under tre månader tillgång till gratis kontorsplats, utbildningar och ett brett nätverk av andra entreprenörer, mentorer, rådgivare och investerare. Dessutom ser vi till att hela tiden hjälpa dig att sätta mål och peppa dig att jobba mot dessa.

Efter de tre månaderna kan du som entreprenör sitta kvar i THINK under ytterligare ett år, då kostar kontorsplatserna 1 500 SEK/person och mötesfrekvensen med coacherna minskar. Vi kör i dagsläget två program per år, ett under våren och ett under hösten.

Acceleratorn Thinks webbplats